بلاگ

مهاجرت از طریق راه اندازی پرورش ماهی در کانادا

اگر روشتان برای مهاجرت به کانادا، راه اندازی پرورش ماهی در کانادا می باشد، بهتر است بیش از هر چیزی اطلاعات خود را در این زمینه بالا ببرید تا با دید باز و آگاهی بالا دست به کار شوید. اول از هر چیزی باید گفت که مزرعه پرورش ماهی مکانی است که ماهی ها به طور مصنوعی در آنجا پرورش داده می شوند. یکی از انواع زیر شاخه های پرورش ماهی می تواند پرورش ماهی مرکب یا ترکیبی باشد که به این معناست که پنج تا شش گونه ماهی در یک استخر پرورش داده می شوند.

هم چنین باید به این موضوع اشاره کنیم که پرورش ماهی بخشی از آبزی پروری است. آبزی پروری شامل رشد و پرورش سخت پوستان و نرم تنان مانند خرچنگ، میگو و صدف و غیره نیز می شود. اگر هم از خود می پرسید “چرا باید این صنعت را برای مهاجرت به کانادا انتخاب کنید”، بهتر است به این موارد توجه کنید:

  • حدود 30 درصد از ماهی هایی که هر ساله توسط مردم در وعده های غذایی خورده می شود، در مزرعه های پرورش ماهی تولید می گردند
  • در مقایسه با دامداری و یا پرورش حیوانات دیگر، این تجارت در سال های اخیر رشد سه برابری داشته است
  • پرورش ماهی می تواند در حوضچه ها، استخرها و مخازن انجام شود
  • ماهیگیری سنتی به دلیل سهمیه بندی محدود شده است و بیشتر اوقات به صورت فصلی آزاد می باشد. این در حالی است که پرورش ماهی در تمام طول سال انجام می شود، بدون این که محدودیتی برای شما وجود داشته باشد
  • مزرعه های پرورش ماهی می توانند سود آور و هم چنین سازگار با محیط زیست باشند
  • همان طور که می دانیم بسیاری از گونه های ماهی ها در سراسر دنیا در حال انقراض می باشند.

هزینه راه اندازی یا خرید یک مزرعه پرورش ماهی در کانادا

تجارت پرورش ماهی شامل دو سرمایه گذاری اصلی می باشد: هزینه های ثابت و هزینه های اجرایی. هزینه های ثابت بیشتر شامل ساخت حوضچه ها، خرید مزرعه و ساخت ساختمان، خرید وسایل نقلیه برای حمل و نقل، کنتورهای اکسیژن و مخازن و غیره می باشد. در مقابل هزینه های اجرایی شامل خرید بچه ماهی یا تخم ماهی، برق، خوراک ماهی، نیروی کار، سوخت، دارو، مواد شیمیایی، بیمه، مالیات، حمل و نقل و دیگر هزینه های نگهداری می شود. هم چنین شما باید آمادگی محاسبه دقیق هزینه های پروژه راه اندازی پرورش ماهی را داشته باشید، آن هم قبل از این که این کسب و کار را راه اندازی کنید.

این محاسبات ممکن است بر اساس نوع ماهی که می خواهید پرورش دهید، متراژ زمین و خروجی مورد نظرتان، تغییر کند. اگر می خواهید تجارت پرورش ماهی را در کانادا راه اندازی کنید، شما به مزرعه برای احداث حوضچه ها، موتورها، تجهیزات برای حفاری حوضچه ها، دستگاه های احیا، خوراک ماهی، تجهیزات برای مدیریت حوضچه ها، تجهیزات برای پرورش ماهی و پمپ های تجاری و غیره نیاز دارید. از این رو پیشنهاد می کنیم که هزینه راه اندازی پروژه پرورش ماهی را قبل از این که بخواهید قدم های اول را بردارید، محاسبه کنید. محاسبات در این زمینه نیز بسته به نوع ماهی که برای پرورش انتخاب می کنید، متفاوت خواهد بود.

به طور کلی هزینه های راه اندازی بسته به این که پرورش ماهی داخلی یا خارجی را انتخاب می کنید (در مکان های مسقف یا در محوطه های باز) متفاوت است. ساخت یک حوضچه به تنهایی هزینه ای بین 3000 تا 10000 دلار به همراه دارد. مخازن داخلی نیز می توانند ارزان تر باشند، از 1000 تا 3000 دلار.

بیایید نگاهی به نیازهای اولیه راه اندازی پرورش ماهی بیاندازیم: اکسیژن، آب و خوراک

1.اکسیژن: چه شما پرورش ماهی داخلی یا بیرونی را انتخاب کنید، فرقی ندارد، در هر صورت شما به سیستم احیا و هوادهی آب نیاز دارید. اگر شما سیستم هوادهی و یا هواکش را برای هر مخزن یا حوضچه در نظر بگیرید، یکی از آن ها چیزی بین 1000 تا 3500 دلار هزینه بر می دارد. سیستم احیا آب یکپارچه نیز قیمت چشمگیر تری دارد از 10000 تا 100000 دلار.

2.آب: شما به حداقل جریان 15 گالن در هر دقیقه به ازای هر هکتار سطح آب نیاز دارید. مشخص است که اگر از آب های عادی برای تامین منبع آب پرورش ماهی خود استفاده کنید، با هزینه های هنگفتی رو به رو می شوید. بنابراین شما باید چند چاه آب خوب داشته باشید.

3.غذا یا خوراک: خوراک تجاری یا خوراک اصلی ماهی ها به راحتی در دسترس است. اما به یاد داشته باشید که این خوراک به تنهایی 70 درصد هزینه های اجرای پرورش ماهی را به خود اختصاص می دهد. در برخی مواقع زمانی که بحث پرورش ماهی در ابعاد و مقیاس بزرگ می شود، گاها خوراک ماهی در همان مزرعه تولید می گردد. ماهی های پرورشی به صورت مصنوعی تغذیه می شوند. از طرف دیگر، ماهی هایی مانند سالمون را میتوان با ماهی کوچک تر نیز تغذیه کرد.

هزینه های جاری پرورش ماهی که همیشه با آن ها رو به رو می باشید، به این ترتیب می باشند:

  • خرید تخم و یا بچه ماهی برای ذخیره سازی مجدد
  • خوراک و نگهداری از ماهی به صورت ماهانه
  • تعویض پمپ ها و سیستم های اکسیژن و هوادهی
  • حفاری حوضچه های جدید و خرید مخازن اضافه
  • پرداخت قبض برق به صورت ماهانه
  • تعمیر و نگهداری از لوله کشی ها
  • بیمه برای کارکنان و تجارت پرورش ماهی تان به صورت کلی
  • هزینه های حمل و نقل و جابجایی ماهی در داخل و خارج از مزرعه

هزینه خرید یا اجاره وسایل مورد نیاز

برای راه اندازی پرورش ماهی در کانادا نیز نیاز به یکسری تجهیزات دارید تا بتوانید به وسیله آن ها کسب و کار خود را استارت بزنید و شروع به کار کنید. هزینه های این تجهیزات و وسایل متفاوت است و همه چیز به اندازه و متراژ پرورش ماهی که در نظر دارید، باز می گردد.

اگر شما پرورش ماهی را در ابعاد کوچک راه اندازی می کنید، به این موارد نیاز دارید:

  • مخزن و پمپ ها
  • خوراک ماهی و یخچال ها
  • هواکش های آب
  • کیت ها و تجهیزات تست آب
  • سرمایه گذاری برای ماهی های والد و یا تخم های ماهی یا بچه ماهی

اگر تجارت پرورش ماهی خود را در ابعاد گسترده و بزرگتر راه اندازی می کنید، به این موارد نیاز دارید:

  • مزرعه برای احداث حوضچه ها
  • تجهیزات برای حفاری حوضچه ها
  • پمپ های تجاری، هواکش ها و ابزارهای احیا و منابع آبی
  • قایق، موتور، تجهیزات برای پاکسازی و مدیریت حوضچه ها
  • تامین غذای ماهیان
  • تجهیزات پرورش ماهی برای حمل و نقل و صادرات

 

پرورش ماهی در کانادا

 

هزینه اجاره و یا خرید زمین برای راه اندازی پرورش ماهی در کانادا

با توجه به تازه ترین گزارش FCC Farm Land Values قیمت زمین ها در کانادا در سال 2020 به طور میانگین رشد 5.4 درصدی داشته است. این افزایش سالانه به صورت پیاپی نیز موجب رکود در این زمینه شده است. به همین دلیل است که اجاره زمین و مزرعه به گزینه محبوبی تبدیل شده است که افراد بسیاری از آن استقبال می کنند. اما این که اجاره زمین و مزرعه در استان های مختلف کانادا چگونه است را باید به این ترتیب حساب کرد:

رنج نسبت اجاره به قیمت زمین (PR) در استان های مختلف کانادا در سال 2020

بیشترین حالت کمترین حالت نسبت اجاره به قیمت زمین استان
3.15% 0.50% 1.80% بریتیش کلمبیا
3.85% 1.20% 2.20% آلبرتا
5.85% 1.60% 3.30% ساسکواچوان
5.00% 1.40% 2.60% منیتوبا
3.00% 0.90% 1.70% انتاریو
3.20% 0.95% 1.80% کبک
4.50% 1.60% 2.50% نیوبرانزویک
1.90% 0.80% 1.50% نوا اسکوشیا
8.65% 3.00% 5.50% جزیره پرنس ادوارد
2.70% کانادا

همان طور که می توانید مشاهده کنید، بالاترین میانگین نسبت اجاره به ارزش زمین (PR) در جزیره پرنس ادوارد با 5.5% درصد می باشد. برخی از محصولات کشاورزی در این منطقه فروش بیشتری از سایر بخش های کانادا دارد و همین امر نرخ اجاره مزرعه ها را افزایش می دهد.

اما اگر قصد دارید تا مزرعه و زمین برای راه اندازی پرورش ماهی در کانادا خریداری کنید، بدانید که میانگین قیمت هر هکتار مزرعه در کانادا در سال 2019 چیزی حدود 3245 دلار بوده است. گران ترین زمین ها و مزرعه ها با قیمت 11446 به ازای هر هکتار را فقط در انتاریو می توان یافت. اما به طور کلی در این استان ها، مزرعه و زمین در مناطق شهری بسیار گران تر است.

سال 2019 زمین مزرعه و ساختمان ها موقعیت جغرافیایی
5029 دلار به ازای هر هکتار نیوفاندلند و لابرادور
3899 دلار به ازای هر هکتار جزیره پرنس ادوارد
2313 دلار به ازای هر هکتار نوا اسکوشیا

در نهایت به این سوال می رسیم که “آیا خرید زمین یا مزرعه در کانادا در مقایسه با اجاره آن، برای ما ارزان تر تمام می شود؟” به طور کلی هزینه خرید و مالکیت بیشتر از هزینه اجاره است. این موضوع درست است حتی اگر پرداخت ماهانه وام مسکن مشابه یا کمتر از اجاره ماهانه باشد. اما دقت کنید که در این جا یکسری هزینه ها وجود دارد که شما باید به عنوان مالک بپردازید، چیزی که در صورت اجاره مزرعه مجبور به پرداخت آن ها نیستید.

مقایسه قیمت مزارع پرورش ماهی در ۱۰ شهر اصلی کانادا

سال 2020 سال 2019 سال 2018 معیار استان
6382 6160 5898 هکتار/ دلار بریتیش کلمبیا
1595 1502 1411 هکتار/ دلار ساسکاچوان
6838 6473 6046  هکتار/ دلار کبک
4196 3869 3420 هکتار/ دلار جزیره پرنس ادوارد
2269 2191 2117 هکتار/ دلار مانیتوبا
5600 4967 4324 هکتار/ دلار نیوفاندلند و لابرادور
2999 2829 2704 هکتار/ دلار آلبرتا
2332 2283 2295 هکتار/ دلار نوا اسکوشیا
11815 11380 10876 هکتار/ دلار انتاریو
2833 2545 2333 هکتار/ دلار نیوبرانزویک

هزینه کارگران پرورش ماهی برای یکسال

به طور کلی کسی که در زمینه باغبانی، کشاورزی و پرورش ماهی در کانادا مشغول به کار می شود، حدود 72000 دلار کانادایی در هر سال درآمد کسب می کند. حقوق ها از 30،200 دلار کانادایی (کمترین میانگین) تا 178000 دلار کانادایی (بیشترین میانگین، حداکثر حقوق واقعی بالاتر است) در تناوب می باشند.

البته لازم به ذکر است که تجربه کارکنان پرورش ماهی نیز فاکتور مهمی در تعیین میزان حقوق و دستمزد آن ها ایفا می کند. طبیعی است که هر چه سابقه و تجربه آن ها بیشتر باشد، درآمد بیشتری کسب می کنند. به طور کلی کارکنانی که دارای 2 تا 5 سال سابقه در پرورش ماهی می باشند، به طور میانگین 32 درصد بیشتر از سایر کارکنان مبتدی و تازه کار درآمد کسب می کنند. افراد حرفه ای با سابقه بیش از 5 سال نیز به طور میانگین 36 درصد دستمزد و حقوق بیشتری از افرادی که دارای سابقه کاری 5 سال و کمتر می باشند، به دست می آورند.

درباره تحصیلات نیز در بسیاری از رشته ها این موضوع اثبات شده است که هر چه تحصیلات بیشتری داشته باشید، حقوق دریافتیتان نیز افزایش می یابد، اما این تحصیلات چقدر روی افزایش حقوق موثر می باشد؟

توجه کنید که کارگران پرورش ماهی با مدرک دیپلم به طور متوسط 17 درصد بیشتر از همکاران خود که مدرک دبیرستان را کسب کرده اند، حقوق دریافت می کنند. درآمد کارکنانی که مدرک کارشناسی دارند نیز 24 درصد بیشتر از افرادی است که دیپلم دارند. حقوق دریافتی افراد متخصصی که مدرک کارشناسی ارشد دارند، 29 درصد بیشتر از کسانی است که فقط مدرک کارشناسی دارند. در نهایت افرادی که PHD دارند به طور میانگین حقوقی 23 درصد بیشتر از کسانی که مدرک کارشناسی ارشد دارند دریافت می کنند. این ها همه در حالی است که همگی یک کار یکسان انجام می دهند.

درباره جنسیت هم که انتظار می رود تاثیری روی حقوق و دستمزد نداشته باشد، اما در واقعیت این طور نیست. شما چه حدس می زنید؟ خانم ها حقوق بیشتری دریافت می کنند یا آقایان؟ کارکنان آقا در زمینه کشاورزی، باغبانی و پرورش ماهی در کانادا، به طور میانگین 5 درصد حقوق بیشتری از کارکنان خانم دریافت می کنند.

برآورد سود حاصله پرورش ماهی در کانادا

بسته به این که چه نوع ماهی را پرورش می دهید و چقدر مزرعه و یا عملیات اجراییتان بزرگ می باشد، سود سالانه شما چیزی بین 35000 دلار تا نهایتا 150000 دلار می باشد. برخی از صاحبان مزرعه پرورش ماهی نیز ترجیح می دهند بازار خود را با فروش محصولات مرتبط با ماهی مانند خوراک ماهی، پمپ ها، واحدهای هوادهی، تجهیزات تست آب و غیره گسترش دهند. با ارائه این آیتم های بیشتر، مزرعه داران پرورش ماهی با مشتریان بالقوه بیشتری در ارتباط خواهند بود و درآمد آن ها تنها به فروش ماهی ها محدود نمی شود و به این ترتیب می توانند سود بیشتری به دست بیاورند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *