بلاگ

اقدامات پس از ریجکتی ویزای کانادا به دلیل جعل مدارک

کانادا یک کشور مهاجرپذیر است که متقاضیان زیادی برای پذیرش به عنوان شهروند دارد. افراد زیادی خصوصا در سال های اخیر علاقه مند به گرفتن ویزای دائم این کشور شدند. اداره مهاجرت کانادا هم راه های بسیار متنوعی را برای متقاضیان در نظر گرفته است که با توجه به مهارت های شغلی، توانمندی ها، سطح زبانی، مدرک تحصیلی، سن و سال، میزان سرمایه گذاری و مواردی از این دست درخواست افراد را قبول و یا ریجکت می کند.

از آنجایی که تقاضا برای کانادا زیاد است، بنابراین این کشور نمی تواند تمامی درخواست ها را مورد پذیرش قرار دهد. به همین دلیل افراد زیادی برای قرار گرفتن در لیست افراد پذیرفته شده، اقدام به جعل برخی اسناد یا مدارک می کنند تا مانع رد درخواست ویزای این کشور شوند. به هر حال آنچه که مشخص است، دست بردن در اطلاعات اصلی تنها به ضرر متقاضی مهاجرت به کانادا خواهد بود. به دلیل اهمیت این موضوع قرار است در ادامه به بررسی ریجکتی ویزای کانادا به دلیل جعل مدارک بپردازیم.

جعل مدارک برای مهاجرت به کانادا به چه معناست؟

هنگام ارائه درخواست ویزای مهاجرتی، کاری یا تحصیل و هر نوع ویزای دیگر نیاز به ارائه یک سری مدارک دارید که اطلاعات مختلفی را در اختیار افسران مهاجرتی کانادا قرار می دهد. در چنین شرایطی شما باید اطلاعاتی در مورد هویت، وضعیت تاهل، اعضای خانواده، پیشینه، وضعیت مالی و کاری و برخی دیگر از موارد مثل روابط با کشور خود یا کانادا را در قالب اسناد و مدرک خواسته شده ارائه دهید. در برخی از مواقع افراد برای جلوگیری از عدم پذیرش خود از سوی سفارت، اقدام به ارائه اطلاعات نادرست می کنند که به آن جعل اسناد گفته می شود.

 

مطلب پیشنهادی : مهاجرت ورزشکاران به کانادا

 

جعل اسناد به تمامی فعالیت های پیرامون مدارک ارائه شده به کنسولگری گفته می شود که به نحوی اطلاعات واقعی درباره متقاضی مهاجرت را فیلتر می کند. به عبارت دیگر منظور از جعل سند تمامی فعالیت هایی است که در نهایت منجر به فریب دادن افسر مهاجرت برای پذیرش شما می شود. جعل سند در درخواست ویزای کانادا، شامل چند مورد مختلف می شود که در ادامه به آن ها می پردازیم.

  • ساخت اسناد و مدارک جعلی
  • تغییر دادن محتویات اسناد و مدارک با اضافه کردن برخی موارد جدید یا حذف بعضی از بخش ها
  • تغییر در اطلاعات ارائه شده هنگام ترجمه اسناد
  • پنهان کردن برخی از بخش ها و محتویات مدارک و اسناد ارائه شده

عواقب ارائه مدارک جعلی برای درخواست ویزای کانادا

اولین عاقبت جعل اسناد این است که درخواست پذیرش شما ریجکت می شود. این به دلیل این است که افسر مهاجرتی تشخیص می دهد که شما قصد فریب دادن کنسولگری و ارائه اطلاعات نادرست را دارید. البته در چنین شرایطی تنها درخواست شما رد نمی شود، بلکه مجازات سنگین تری برای شما نیز در نظر گرفته می شود. طبق این مجازات شما به مدت 5 سال اجازه ورود به کانادا و ارائه درخواست برای اقامت در این کشور را نخواهید داشت.

جالب است که بدانید افرادی که هنگام ارائه اسناد جعلی به عنوان یک تبعه خارجی در کانادا حضور دارند یا اشخاصی که حتی مقیم دائم این کشور هستند نیز شامل یک مجازات سنگین موسوم به حکم حذف می شوند. طبق این حکم نیز چنین افرادی به مدت 5 سال یا معادل 60 ماه نمی توانند به کانادا برگردند. هر چند که در برخی از اوقات تحت شرایط خاصی افراد می توانند برای مجوز بازگشت به کانادا درخواست خود را به کنسولگری این کشور ارائه دهند.

البته عواقب جعل اسناد باز هم ممکن است حتی بدتر از این شرایط باشد. برای مثال امکان دارد که فرد با مجازات کیفری نیز مواجه شود. اخیراً یک شخص از ایالات متحده برای رفتن به کانادا یک سند کاری را جعل کرد که در نتیجه این کار خود به 1 سال زندان و پرداخت 2 هزار دلار جریمه محکوم شد. هر چند این میزان محکومیت بسته به نوع جعل حتی می تواند بسیار بیشتر از آن چیزی باشد که در اینجا گفتیم. برای مثال مدت زمان حبس حتی تا 5 سال ممکن است برای فرد خاطی در نظر گرفته شود. در صورت بروز چنین تخلفی فرد باید تا 100 هزار دلار نیز جریمه مالی بپردازد.

ریجکتی ویزای کانادا

اقدامات لازم پس از ریجکتی ویزای کانادا به دلیل جعل مدارک

اگر شما جزء افرادی هستید که در این شرایط گرفتار شده اید، شاید بتوانید با رعایت چند راهکار شرایط را به نفع خود تغییر دهید و بتوانید نظر مساعد سفارت را به خود جلب کنید. اگرچه حتی تمامی فعالیت های شما هم حتی ممکن است سودمند نباشد، زیرا هیچ تضمینی وجود ندارد که درخواست شما برای غلبه بر عدم پذیرش قبول شود. در ادامه به معرفی مواردی می پردازیم که می تواند شرایط را به سود شما تغییر دهد.

  • سعی کنید با ابراز پشیمانی و در پیش گرفتن صداقت از حالت بحرانی شرایط بکاهید.
  • در صورتی که مطمئن هستید که در لیست افراد دارای جعل سند نیستید، باید با ارائه اطلاعات درست از حق خود دفاع کنید.
  • در برخی از موارد می توانید با کمک یک وکیل مهاجرت کاربلد تصمیم دادگاه فدرال را به چالش بکشید و درخواست بازبینی قضایی خود را ارائه دهید.
  • در صورتی که جزو افراد محروم هستید، درخواست خود را برای برگشتن به کانادا ارائه دهید.
  • در برخی از شرایط هم می توانید اجازه اقامت موقت را به سفارت تحویل دهید. بر اساس این اجازه می توانید بین 1 روز تا 3 سال در کانادا بمانید.
  • گاهی اوقات هم می توانید برای برنامه مهاجرتی H&C درخواست خود را ارائه دهید.

TRP یا درخواست اجازه اقامت موقت چیست؟

تی آر پی در اصل یک سند موقت است که برای یک مدت زمان معین به شما اجازه می دهد که در کانادا سکونت پیدا کنید. در برخی از مواقع افراد به دلایلی مثل ریجکت شدن درخواست نمی توانند به کانادا بروند. در این شرایط غیر قابل پذیرش خوانده می شوند. در این مواقع فرد ممکن است به یک دلیل موجه نیاز باشد که به کانادا سفر کند. در این صورت می تواند از یک مجوز اقامت موقت استفاده کند که با نام TRP شناخته می شود.

 

مطلب پیشنهادی : راه اندازی قنادی در کانادا

 

برای دریافت مجوز، دلایلی که افراد به خاطر آن قرار است به کانادا بیایند باید بسیار قوی تر از دلایلی باشد که به دلیل آن از ورود به کانادا منع شده اند. اگرچه این امکان برای همه افراد وجود دارد که درخواست اجازه موقت را به کنسولگری کانادا ارائه کنند، اما هیچ تضمینی برای پذیرش درخواست آن ها وجود نخواهد داشت. نحوه درخواست این سند بسته به سفارت کانادا در هر یک از کشورها متفاوت خواهد بود و باید برای اطلاع دقیق از آن با دفتر ویزا تماس بگیرید تا بتوانید بررسی کنید که دقیقا به چه چیزی نیاز دارید. البته ماهیت و شرایط درخواست این سند هم به دلیل عدم پذیرش شما بستگی خواهد داشت. برای ارائه درخواست خود باید دلیل عدم پذیرش خود را به همراه اسناد پشتیبانی و دلیل موجه خود برای سفر به کانادا را به دفتر سفارت کانادا تحویل دهید.

حداکثر مدت زمان استفاده از این سند 1 هفته خواهد بود که شما باید قبل از اتمام تاریخ انقضا یا هنگام رسیدن به این تاریخ کانادا را ترک کنید. البته در برخی از شرایط هم می توانید برای مجوز جدید درخواست خود را ارائه کنید. در انتها هم لازم است این نکته را ذکر کنیم که هزینه درخواست اجازه اقامت موقت هم 200 دلار کانادا خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *